Onze winkel

Onze winkel

De Meule hef veule

Onze winkel staat in het hartje van Oosterwolde Gelderland, aan de Oostendorperstraatweg 92. Hier hebben wij al onze producten en diensten voor u uitgestald, zodat u een beeld kunt krijgen van hoe veule dat eigenlijk is.

Via Google Streetview kunt u door onze winkel lopen, zelfs tot ver na de openingstijden.

Winkel

We hebben een team met verschillende specialiteiten, waardoor u altijd terecht kunt voor advies. Door de winkel ziet u verschillende bordjes hangen met daarop wat zich in het gangpad bevindt. Met zoveel verschillende artikelen is het namelijk nogal een uitdaging om de weg te vinden. Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht om te vragen waar u dat precieze schroefje, latje of schroevendraaier kunt vinden. Ook voor advies kunt u aankloppen. We denken graag met u mee om de beste oplossing te vinden.

Werkplaats

Wanneer u doorloopt naar achteren komt u terecht in onze werkplaats. De werkplaats is voorzien van alle gangbare machines en hiermee kunnen we wat u nodig heeft precies op maat zagen. We hebben vrijwel altijd een medewerker aan de achterzijde van de winkel nodig om u hiermee te helpen. Schroom vooral niet om hen aan te spreken. De machines worden uitsluitend door onszelf gebruikt, om ongelukken te voorkomen.

IJzerwarensysteem

U kunt bij ons allerlei soorten ijzerwaren, zoals schroeven en bouten, per stuk kopen.

Onze winkel is uitgerust met een efficiënt systeem voor ijzerwaren. Hierbij kunt u het gewenst aantal van de benodigdheden in de weegschaal plaatsen, zonder dat u een heel doosje hoeft aan te schaffen. 

Ideaal voor bedrijven

Al zeggen we het zelf. We werken veel samen met bedrijven, omdat het bij ons mogelijk is om een rekening te openen en per factuur te betalen.